Ajuntament de Barracas

Salutació de l'alcalde

Foto del Alcalde

Estimat veí i amic de Barraques.

És un honor per a mi donar la benvinguda a la pagina web del Ajuntament de Barraques.

Gràcies per acompanyar-nos en aquesta visita virtual Com pots apreciar, l'Ajuntament aposta decididament per les noves tecnologies.

Obrim una finestra per a descobrir la realitat diària del poble de Barraques del seu present i del seu futur. Accedint a la nostra web coneixeràs millor totes les activitats i projectes que anem a desenvolupar. Seràs partícip de les nostres il·lusions i dels nostres compromisos. T'informaràs de tots els projectes que tenim en marxa.

Hem concebut aquest espai com un punt de *encontre entre l'Ajuntament i els veïns, com un lloc on entendre i concretar la relació diària dels veïns i el *municicipio.

Desitgem que aquesta pàgina “web” que aquestes visitant ara, sigui l'instrument adequat per a trobar fàcilment la informació que busques sobre el nostre poble. Conèixer els nostres paratges, fonts, i monuments. També trobaràs informació sobre cultura, història, festes, gastronomia i tradicions, així com els serveis que podràs utilitzar i gaudir. Visita'ns no saps el que et perds. Barraques és sabor, Barraques és festa és acolliment és tolerància és paisatge és tranquil·litat és història. BARRAQUES és Més.

Junts anem a fer un poble on viure sigui més que un plaer. Perquè aquest gran projecte que ens uneix i que és Barraques triomfi i surti endavant, farem que creixi en serveis, millori en tot el millorable i es converteixi en el referent de tota la comarca, la nostra província i la Comunitat.

Però també volem escoltar la teva veu, escoltar personalment allò que em vulguis comentar.

El diàleg és fonamental en la democràcia. Estic obert a les teves opinions perquè entre tots millorarem barraques Per la nostra banda no va a faltar ni ganes ni il·lusió. És el moment de posar-nos a treballar per tu i per Barraques. Estem a la teva sencera disposició.

Antonio Salvador Corell
Alcalde de Barraques

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

 

Site developed with Drupal