Ajuntament de Barracas

Gastronomia

Gastronomía

Les receptes típiques de Barraques estan molt marcades i influïdes per l'agricultura i el clima de la zona, entre elles destaquem, les sopes escaldades compostes per pa, aigua, oli i sal.

Les molles de pastor per a aprofitar els trossos de pa dur juntament amb carn de costella i budells, alls i pebrot colorit.

Les farinetes que s'acompanyen amb carn derivada del porc (fetge, magre, cansalada, etc.) i que duu a més aigua i farina, així com arròs, d'olla, arròs, amb bacallà, rostit de botifarra, etc. En rebosteria destaquen els tradicionals mantegades i bunyols.

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 

Formulari de cerca

 

Site developed with Drupal